Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum se contrazic Iohannis şi Alina Gorghiu pe tema ordonanţei aleşilor locali

Aceştia sunt primii aleşi locali care sunt acceptaţi în PNL în baza OUG 55/2014. Decizia filialei Timiş a PNL contrazice decizia ACL de la nivel naţional, de a nu accepta aleşi locali traseişti.

Deşi mutarea a fost confirmată de cei doi consilieri, iar adeziunile au fost acceptate de PNL, conducerea PNL la nivel naţional susţine că nu ştie nimic despre cele întâmplate la Timişoara. Mai mult, purtătoarea de cuvânt a PNL, Alina Gorghiu, face o declaraţie în care îl contrazice pe Klaus Iohannis. Aceasta susţine că decizia ACL de a nu accepta traseişti a fost votată de structurile din teritoriu. Klaus Iohannis declara, săptămâna trecută, la Reşiţa, că decizia a fost luată doar de copreşedinţii ACL.

„Eu nu ştiu informaţia dumneavostră (trecerea consilierilor PPDD la PNL - n.r.). Eu am spus foarte clar că aleşii locali de la alte partide nu vor veni în PNL. Mă îndoiesc că informaţia dumneavostră este corectă. Evident că toată lumea ştie care e hotărârea partidului, votată inclusiv de Timişoara şi de Timiş. Eu vă spun că informaţia este falsă, pentru că hotărârea ACL e foarte clară”, a declarat Alina Gorghiu, pentru stiripsurse.ro.

Contactaţi telefonic, mai mulţi lideri din teritoriu ai PNL au declarat că organizaţiile pe care le conduc nu au fost întrebate dacă sunt de acord sau nu cu decizia de a nu primi aleşi locali traseişti.

Citește și: EXCLUSIV – Primii doi aleşi locali primiţi în PNL în baza OUG 55/2014

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.