Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum se conving liberalii să-l voteze pe MRU: Așa scăpăm de el, îl exilăm la SIE

mru-basescu

Mihai Răzvan Ungureanu nu se bucură de o popularitate crescută în vechiul PNL. Liberalii vechi nu l-ar vota pe MRU la șefia SIE, pe care îl consideră un exponent al regimului ”băsist”. Deputatul Radu Zlati dezvăluie dedesubturi ale negocierilor din PNL și ridică și o mare întrebare pentru Klaus Iohannis.

”Colegilor liberali care îmi tot spun cât de toxic este MRU în PNL le atrag respectuos atenția că, în actualele condiții statutare, cea mai bună cale de a scăpa de această personalitate, fără a provoca daune partidului, este ”exilarea” sa la SIE. În speranța că, odată și odată, uzanța va deveni că un șef de serviciu secret, până să intre din nou în politică, lasă să treacă măcar un deceniu…

Dacă Președintele Iohannis nu ar trebui să se simtă, cel puțin până în acest moment, îndatorat PNL, există însă câteva sute de mii/milioane de români, cei care au făcut diferența între turul I și turul II de scrutin, oameni care au votat cum au votat în credința că președintele Iohannis, odată ales, va face o politică mai altfel, că va rupe cercul vicios al numirii pe baza unor criterii deseori obscure și, la urma urmei, politicianiste. A-l numi director la SIE pe premierul a cărui cădere a provocat, în primăvara lui 2012, o aproape unanimă satisfacție, ar putea să îi aducă probleme președintelui Iohannis tocmai cu această masă de cetățeni. Dar este o problemă pe care, sunt sigur, Iohannis și echipa sa au luat-o deja în considerație.”, e mesajul lui Zlati de pe blogul personal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.