Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum se va fâsâi dosarul -șpriț al achiziției vaccinurilor de Superman vaccinat Cîțu și USR-iști/ Opinie

sprit dosar

Prima mea reacție când am auzit că se cere începerea urmăririi penale pe numele lui Florin Cîțu a fost un mare Doamne, ajută! Iertarea nu e pe lista mea cu calități, iar ca nevaccinată nu pot să îmi scot din minte acele imagini în care Florin Cîțu ne făcea în ciuda de pe la cafenelele pe unde intra vaccinat!

Am crescut săraci, domnule Cîțu, doi ani de interdicție la mall era fix o glumă. Nu aveați cum să ne luați ceva fără de care am trăit mult și bine! Crucea de pe coliva carierei dumneavoastră politică a fost când ne-ați spus că românii nevaccinați sunt analfabeți funcțional!

Vă mulțumim, iar acum, v-aș ura și eu la mulți ani cu executare, dacă nu aș fi inteligentă. Adevărul e că Florin Cîțu a fost unul din premierii educați ai României, dar a ținut morțiș să se facă antipatic în pandemie, dăndu-ne teroare. Ei bine, ce dai se întoarce, după cum bine vedem azi!

Însă bucuria e degeaba!

Cred că orice român cu neuroni funcționali înțelege că dosarul vaccinurilor e un mare fâs care se va încheia la fel ca marile dosare, cel mai probabil cu celebra Fapta nu există! De ce? Pentru că oricât de antipatici mi-ar fi Vlad Voiculescu, Florin Cîțu sau Ioana Mihăilă, ei nu au cumpărat vaccinurile de capul lor, ci în baza unei directive de la UE. Că ne place sau nu, fiecare țară avea un lot! De la un dosar deschis și până la o condamnare e cale lungă și inexistentă.

Sigur, acest dosar -șpriț vine să mai răcorească românul sărăcit de șmecherii cu companii petroliere, de șmecherii din energie sau de politicieni, dar va fi inutil. Banii sunt dați, teroarea am mâncat-o, iar anii pe care i-am petrecut în casă nu ni-i dă nimeni înapoi. Acestea fiind spuse, bucuria și atenția dată noului dosar ne arată că românii pot fi prostiți ani în șir cu aceeași rețetă a dosarelor bombă scoase înainte de campanii electorale!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.