Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum va fi vremea în a doua zi de Crăciun

www.adevarul.ro
vânt, vreme rea, nori

Vremea în București joi, 26 decembrie va fi una deosebit de capricioasă. În a doua zi de Crăciun, maximele vor atinge 7 grade Celsius, iar cerul va fi parțial înnorat. Cu toate acestea, specialiștii anunță timp plăcut, total atipic pentru această perioadă de iarnă.

În a doua zi de Crăciun, meteorologii anunță că vremea va fi una extrem de capricioasă, dar cu toate acestea, atipică pentru această perioadă. Dimineața va fi una deosebit de răcoroasă, iar temperatura maximă a zilei va fi de 7 grade Celsius.

Dimineața celei de-a doua zi de Crăciun va fi una destul de capricioasă. În intervalul orar 7-11 se vor înregistra între 2 și 4 grade Celsius, iar în jurul orei 10 este posibil să cadă averse sub formă de ploaie.

Citește și: Iubita dictatorului Lukașenko, cel mai tânăr parlamentar din Belarus. Ce vârsta are femeia

La orele prânzului, în București vor fi 6 grade Celsius, mai anunță meteorologii. Pe cer se va arăta soarele, dar vor și și înnorări de scurtă durată.

În intervalul orar 13-19 se vor înregistra între 2 și 6 grade Celsius, iar spre seară este posibil să cadă averse sub formă de ploi și lapoviță, mai informează ANM. Temperatura maximă a zilei va fi cea de 7 grade Celsius, care se va înregistra la orele 14 și 15.

Spre seară, gradele mai scad în termometre, iar temperatura minimă a zilei va fi de 0 grade Celsius și se va înregistra la orele 22 și 23.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.