Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum va fi vremea în aceste zile: Anunţul de ultimă oră al meteorologilor

vremea

Vara e aproape de final, dar vremea frumoasă nu ne-a "părăsit". Meteorologii au anunţat cea mai nouă prognoză. Cea pentru următoarele trei zile. Vremea va fi calduroasa, mai ales in jumatatea de sud a tarii. Va ploua la munte, iar dupa-amiaza si in centrul, nordul si in sud-estul tarii. Vantul se va inteti in regiunile estice, iar maximele termice se vor situa intre 25 si 34 de grade Celsius.

Citeşte şi: Premieră istorică în lumea medicinei: Prima operaţie de transfer de nerv a fost reuşită

In Dobrogea si in Baragan se mai aduna norii si pot sa vina cateva ploi dupa pranz. Vor fi averse, cu fenomene electrice si vant intens si se pot acumula izolat 20 L/mp. Temperatura aerului va creste fata de ieri. În Moldova sudica si in nordul Munteniei vor fi multe perioade insorite, dar se mai strang norii si e posibil sa ploua dupa-amiaza. Vantul va avea intensificari, iar maximele termice in crestere fata de ieri, vor ajunge la 31-32 de grade.

Citeşte şi: Surprize uriaşe între românce, la US Open, în primul tur

In nordul Transilvaniei si Maramures vor fi perioade cu soare, dar si cateva averse. Temperatura aerului va scadea putin. In vestul tarii atmosfera va fi insorita si calda. Maximele termice vor atinge frecvent 30-31 de grade si vantul va fi activ. In tinuturile centrale cerul va fi temporar noros si va ploua mai ales dupa pranz. In zona de munte se pot strange cantitati de apa de 15-20 L/mp si vor fi conditii de grindina. Vantul se inteteste in timpul ploilor si valorile termice vor creste usor. In judetele Harghita, Covasna si Brasov este cod galben de ceata densa pana la ora noua. Vizbilitatea este scazuta local sub 200m, izolat sub 50m. In sud-vestul tarii asteptam mult soare si doar pe la munte e posibil sa ploua. La amiaza temperaturile ajung la 34 de grade Celsius in sudul Olteniei, anunţă ProTV.  In sudul tarii se incalzeste fata de ieri. Catre seara este posibil sa vina ploi zgomotoase. In Bucuresti vremea va fi calduroasa, iar spre seara vor fi conditii de ploaie. Maxima termica va ajunge la 31 de grade. Pe litoral se va incalzi usor. Dupa pranz se strang norii, vor veni averse cu fulgere si vantul ramane activ. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 27 si 29 de grade, iar apa marii va avea 24 de grade Celsius.

Citeşte şi: Artificiul prin care Petre Tobă ar vrea să scape de acuzaţiile de plagiat / FOTO

Prognoza meteo pentru urmatoarele trei zile:

La munte se aduna norii si temporar vor cadea averse insotite de descarcari electrice. Vor fi conditii de grindina, iar izolat cantitatile de apa pot depasi 15-20 L/mp. Vantul se va inteti in timpul ploilor, iar valorile termice, se vor mentine ridicate pentru aceasta perioada.

Maine va fi timp frumos si se va racori usor. In sud-vestul si in centrul tarii, dar si la munte, vin ploi pe arii restranse.

Joi cerul va fi mai mult senin. Dupa-amiaza, in zona de munte izolat vor fi ploi de scurta durata.

Vineri vremea se va mentine predominant frumoasa. Dupa pranz se strang norii si va ploua sporadic la munte.

Citește și: O vedetă de la Antena 1 spune că a fost VIOLATĂ: ‘M-a tras de păr până în toaleta restaurantului, apoi m-a împins, m-a violat’

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.