Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum va fi vremea la începutul săptămânii: meteorologii anunță un nou val de frig

Adevarul
vremea

Începutul săptămânii viitoare vine cu un nou val de frig în România, iar temperaturile se vor situa sub normalul acestei perioade, susțin meteorologii.

Citește și: EXCLUSIV - Lista nominală a semnatarilor scrisorii împotriva lui Liviu Dragnea: surprize URIAȘE în rândul 'puciștilor'/SURSE

Luni (1 octombrie)

Vremea va fi rãcoroasã în cea mai mare parte a ţãrii. Cerul va avea înnorãri şi temporar va ploua local în jumãtatea de sud-est a ţãrii şi izolat în rest. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri temporare în Dobrogea, la munte şi în sudul Banatului. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 şi 22 de grade, cu cele mai ridicate valori în vestul teritoriului, iar minimele se vor situa între 5 şi 15 grade.

Marți (2 octombrie)

Vremea se va încãlzi uşor în cea mai mare parte a ţãrii. Cerul va fi temporar noros şi doar pe arii restrânse va mai ploua slab. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri pe crestele montane mai ales în a doua parte a nopţii. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 şi 25 de grade, iar cele minime în general între 4 şi 14 grade. Izolat se va semnala ceaţã.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.