Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum va fi vremea la începutul săptămânii viitoare: revin ploile, dar și temperaturi neobișnuite pentru această perioadă

www.radiotimisoara.ro
termometru, vremea

Vremea se va menține deosebit de caldă pentru această perioadă și la începutul săptămânii viitoare. Local se vor semnala ploi, însoțite de grindină și vânt puternic.

Citește și: Alexandra Lăncrănjan, 'procuroarea lui Dragnea', desfiinţează una dintre propunerile PSD-ALDE: 'Puneţi mâna pe carte'

Duminică, vremea va fi predominant frumoasã şi deosebit de caldã în cea mai mare parte a ţãrii. În regiunile nordice, estice şi centrale, precum şi la munte, cerul va fi variabil, cu unele înnorãri mai ales dupã-amiaza şi seara, dar numai izolat vor fi ploi slabe, de scurtã duratã. În restul teritoriului, cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri pe crestele montane înalte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 şi 28 de grade, cu cele mai ridicate valori în sudul teritoriului. Presiunea atmosferica va scãdea, de la o valoare deja sub normal, potrivit Realitatea.

In Bucuresti va fi frumos şi deosebit de cald, cu cer mai mult senin, vânt slab şi moderat si o maximã in jurul de 27 de grade. Presiunea atmosferica va scãdea uşor si aici, devenind si mai scazuta decat era oricum

La munte e cald, cerul este variabil, cu unele înnorãri îndeosebi în Carpaţii Meridionali şi de Curburã, unde local vor fi ploi slabe, trecãtoare. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificãri pe creste.

Luni, vremea se va menține deosebit de caldă pentru această perioadă în cea mai mare parte a țării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 de grade la Miercurea Ciuc și 28 de grade frecvent in Banat, Oltenia si Muntenia, izolat si 29 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate după-amiaza în zonele montane. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona montană. În zonele joase, dimineața, vor mai fi condiții de ceață.

In Bucuresti, zi frumoasă și deosebit de caldă. 10-12 grade dimineata si in jur de 26 de grade la amiaza. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat.

Marti, in jumătatea de nord a țării, vremea va deveni în general instabilă și se va răci ușor, vor fi înnorări accentuate, averse și descărcări electrice, iar izolat vor fi cantități de apă mai însemnate. În sudul teritoriului, vremea va fi în continuare deosebit de caldă, cerul temporar noros, iar fenomenele specifice instabilității atmosferice se vor semnala pe arii restrânse. Vor fi condiții de grindină. Vântul va avea intensificări locale în majoritatea regiunilor, dar mai ales la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 19 grade la Suceava și 30 de grade la Giurgiu.

Ziua de marti, in Bucuresti, va fi în continuare deosebit de caldă. 11-13 grade dimineata si 28-29 de grade la amiaza. Cerul va fi variabil, cu înnorări spre seară, când se vor semnala averse și descărcări electrice. Vântul va avea unele intensificări.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.