Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum vor vota deputatii PSD în cazul Valerian Vreme

plen parlament

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat luni ca la nivelul grupului parlamentar al PSD nu s-a luat o decizie cu privire la votul pentru încuviintarea începerii urmaririi penale în cazul deputatului independent Valerian Vreme si ca fiecare parlamentar social-democrat va vota dupa propria constiinta.

'Nu pot sa spun daca vom avea cvorum în sedinta de plen. Obligatia mea ca presedinte al Camerei Deputatilor este sa depun toate eforturile astfel încât cei care sunt deputati sa fie înstiintati de obligativitatea prezentei lor si de responsabilitatea pe care o are mandatul de parlamentar, indiferent de numele pe care îl ai. Eu cred ca fiecare dintre noi are o constiinta, pe care trebuie sa si-o utilizeze la vot. Valeriu Zgonea va fi prezent ca întotdeauna si ca întotdeauna va vota pentru. La nivelul grupului PSD nu s-a luat o decizie asupra votului, niciodata nu s-a luat o astfel de decizie, dar colegii mei au votat de fiecare data pentru ridicarea imunitatii', a spus Zgonea la Palatul Parlamentului.
Plenul Camerei Deputatilor urmeaza sa dezbata si sa voteze, luni, cererea DNA privind încuviintarea începererii urmaririi penale a deputatului independent Valerian Vreme. El este cercetat în dosarul licentelor IT si este acuzat de abuz în serviciu savârsit în perioada în care a fost ministru al Comunicatiilor, septembrie 2010 - februarie 2012.
Pe 7 octombrie, Comisia juridica a Camerei Deputatilor a aprobat solicitarea DNA.
AGERPRES

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.