Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum vrea PNL să discute cu Diaspora

diaspora

PNL are de gând să demareze o campanie puternică în Diaspora pentru a rezolva o parte din doleanțele românilor din străinătate, așa cum s-a promis în campania prezidențială.

Astfel, liberalii vor iniția un dialog cu românii de afară prin intermediul rețelelor de socializare și prin forumuri, anunță Ovidiu Raețchi, deputat PNL într-un comunicat de presă remis redacției STIRIPESURSE.RO.

”Nu sunt tensiuni in PNL Diaspra: la sfarsitul lui martie vom finaliza legea votului prin corespondenta dupa consultari cu romanii de pretutindeni. PSD va incerca sa ne blocheze

PNL a pregatit un intreg proiect de promovare si dialog pentru votul prin corespondenta – iar parlamentarii de Diaspora sunt cei care au facut propunerile. Ei au fost consultati si au lucrat in echipa. Ar fi si absurd sa fie altfel in conditiile in care suntem patru parlamentari Diaspora la PNL, iar PSD e unul singur. PSD e inamicul acum, va incerca sa blocheze votul prin corespondenta cu orice pret. Vom avea, timp de o luna, consultari in colegiile noastre, dar si pe site-uri si pagini Facebook dedicate, cu toate comunitatile si asociatiile de romani interesate de subiect. La sfarsitul lunii martie vom depune, asadar, un proiect lucrat de PNL in echipa cu romanii de peste hotare.”, e mesajul PNL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.