Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cumnatul lui Dodon rămâne în arest 30 de zile/ Curtea de Apel Chișinău au respins recursul

stiri.md
Petru Merineanu

Cumnatul lui Igor Dodon, Petru Merineanu, devenit celebru după ce a încercat să distrugă o recipisă înghițind-o, rămâne în arest preventiv potrivit deciziei judecătorilor de la Curtea de Apel Chișinău.

"În rezultatul examinării recursului asupra aplicării arestului preventiv în privința celei de a doua persoană vizată în dosarul ex-presedintelui țării, magistrații Curții de Apel Chișinau au respins solicitarea părții apărării și au menținut decizia primei instanțe de plasare în arest preventiv pe un termen de 30 zile", a precizat purtătorul de cuvând din cadrul Procuraturii Generale, Mariana Cherpec.

Petru Merineanu, cumnatul fostului președinte socialist Igor Dodon, care a încercat să înghită o recipisă, a fost plasat în arest în izolator pentru 30 de zile în Penitenciarul nr.13.

Știri.md amintește că procurorii în comun cu CNA și SIS au descins marți dimineața cu percheziții la domiciliul fostului șef de stat, Igor Dodon, fiind suspectat pe mai multe capete de acuzare.

„Un show de doi bani cu învinuiri grave și neprobate. Atunci când o guvernare nu e în stare să conducă țara, luptă cu opoziția, un cadou de ziua Maiei Sandu”, a comentat secretarul executiv al PSRM, Vlad Batrîncea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.