Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cumnatul lui Igor Dodon, care a încercat să înghită o recipisă cu tranzacții de peste 700 de mii de euro, a fost eliberat din arest la domiciliu

captură facebook
Igor Dodon arest

Cumnatul lui Igor Dodon, Petru Merineanu, a fost eliberat din arest la domiciliul și plasat sub control judiciar, pe un termen de 30 de zile. O hotărâre în acest sens a fost luată astăzi, 10 octombrie, de către magistrații Judecătoriei Chișinău, sediul Ciocana, conform deschide.md.

Potrivit unui comunicat al Procuraturii, demersul procurorului de caz a fost admis parțial, deși au fost prezentate suficiente argumente pentru prelungirea arestării la domiciliu. În acest sens, procurorii urmează să conteste cu recurs decizia judecătorească la Curtea de Apel Chișinău.

De menționat că Petru Merineanu, fratele Galinei Dodon, a fost reținut la data de 24 mai, fiind vizat în dosarul penal pornit pe numele fostului președinte al R.Moldova, Igor Dodon. Acesta este bănuit de spălarea banilor.

Potrivit procurorilor, Merineanu a încercat să înghită o recipisă care confirmă tranzacții cu bunuri imobile în valoare de peste 700 de mii de euro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.