Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cumpără încălțăminte de la Marelbo cu reduceri de până la 60%

Marelbo
Marelbo

Marelbo, producătorul român de încălțăminte din piele naturală reduce prețurile cu până la 60%. Astfel, până la data de 22 aprilie poți achiziționa încălțăminte pentru întreaga familie, pentru că reducerile se aplică tuturor colecțiilor. Este momentul perfect să treci la garderoba de primăvară, chiar dacă aceasta se cam lasă așteptată.

Deschide-ți inima și simte bucuria care vine din lucrurile simple. Aceasta este premisa de la au plecat reducerile Marelbo și care vor continua timp de o lună de zile. Vezi colecțiile menționate mai sus, dar și curelele din piele naturală, pentru că și ele sunt reduse în această perioadă. Intră pe site-ul www.marelbo.com și vezi care dintre curele ți se potrivește. Colecția include curele late pentru bărbați cu dimensiuni între 80 cm și 130 cm, curele pentru femei cu dimensiuni similare, curele înguste pentru accentuarea taliei, dar și curele pentru copii cu dimensiuni între 55 cm și 80 cm.

content-image

Caută modelele de sezon precum pantofi sport, pantofi casual, pantofi eleganți sau mocasini și alege cum vrei să te simți. Poate îți dorești să porți încălțăminte confortabilă, de tip casual sau poate pantofii cu toc îți dau încrederea de care ai nevoie. Indiferent care este opțiunea ta, la Marelbo găsești modelul care să-ți vină perfect pe picior, dar și pe buget. Stilul este unul modern, îndrăzneț din punct de vedere cromatic, iar rezultatul îmbină comoditatea cu tendințele de top.

Pentru că este primăvară, iar garderoba ta merită o schimbare, îți recomandăm să alegi cei mai frumoși pantofi dama eleganti. Aceștia pot fi purtați atât la evenimente deosebite, dar și la locul de muncă sau la o cină romantică. Știi cum se spune, că femeile nu au niciodată suficiente perechi de pantofi și adevărul este că pantofii frumoși nu sunt niciodată prea mulți. Așadar, profită de reducerile de până la 60% la încălțăminte și alege pantofii pe care îi dorești de multă vreme. Optează atât pentru modele clasice, dar și pentru pantofi îndrăzneți, care îți vor aduce bucurie și care îți vor completa perfect ținutele. Indiferent pentru ce tip de piele optezi, culoare sau înălțimea tocului, pantofii eleganți vor fi mereu cele mai apreciate perechi de încălțăminte din garderoba ta.

content-image

Marelbo acoperă o gamă largă de nevoi și preferințe, de aceea, produce încălțăminte de la numărul 25 până la măsuri mai greu de găsit, respectiv, 47. Peste 700 oameni dedicați sunt implicați în acest proces, de la stadiul de idee până la produsul de pe raftul magazinului și cu toții contribuie zi de zi la imaginea Marelbo pe care o vezi astăzi. Marelbo lucrează cu piele naturală de cea mai bună calitate, de aceea produsele din portofoliul producătorului român se bucură de rezistență îndelungată, iar culorile își păstrează intensitatea chiar și după foarte multe purtări.

Dacă și tu te-ai hotărât să „strângi cureaua” în această perioadă, mergi în magazinele Marelbo să cumperi încălțăminte și curele pentru toată familia, la cele mai bune prețuri. Susțineți economia românească cumpărând produsele fabricate în România!

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.