Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tragedie inexplicabilă! O fetiță de 10 luni a murit după ce a înghițit înălbitor

bebelusi

O fetiță în vârstă de 10 luni a murit după ce a ingerat înălbitor. Tragedia s-ar fi produs în această după-amiază, joi, 9 mai. Fetița locuia împreună cu familia sa când s-a petrecut tragedia.

 

O fetiță de 10 luni din Noto, provincia italiană  Sicilia, a murit după ce a ingerat înălbitor. După cum relatează ziarele locale, fetița locuia cu familia ei. Procuratura a deschis o anchetă privind moartea fetiței, în timp ce investigația a fost încredințată carabinierilor, care au primit o sesizare în jurul orei locale 16.45 de la camera de urgență, unde fusese dusă fetița.

În acest moment, dinamica exactă a accidentului este încă neclară și nu se știe încă cum a luat copilul înălbitorul. Potrivit unei prime reconstituiri, la care lucrează în prezent anchetatorii, este posibil ca ea să fi căzut într-o găleată plină cu lichid.

După cum s-a menționat mai sus, însă, aceasta este doar o ipoteză, investigațiile ulterioare o vor confirma sau infirma. Între timp, carabinierii s-au deplasat rapid la locuința familiei, unde mama, în stare de șoc pentru cele întâmplate, se află împreună cu ceilalți copii ai săi.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.