Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cunoscut interpret de muzică populară, candidat PNL la preşedinţia Consiliului Judeţean Sălaj

Foto Facebook
dinu iancu salajanu

Cunoscutul interpret de muzică populară Dinu Iancu Sălăjanu este propunerea PNL Sălaj pentru preşedinţia Consiliului Judeţean, candidatura sa fiind validată sâmbătă în cadrul Comitetului Director Judeţean al partidului, anunță AGERPRES.

"Sunt convins că astăzi, alături de colegii mei, am luat cea mai bună decizie prin susţinerea lui Dinu Iancu Sălăjanu - un artist arhicunoscut şi îndrăgit, dar şi un bun manager, precum şi un coleg care a rămas loial partidului nostru, indiferent de circumstanţe. Împreună cu aliaţii noştri politici din USR PLUS şi cu sprijinul sălăjenilor sunt convins că avem prima şansă la alegerile locale", afirmă, într-un comunicat de presă, Lucian Bode, preşedintele PNL Sălaj.

Citeşte şi: Beuran rămâne BLOCAT în casă încă 30 de zile - Tribunalul prelungeşte măsura preventivă a acestuia în dosarul de corupţie

Conform comunicatului, Dinu Iancu Sălăjanu a precizat că în următoarea perioadă va construi o echipă şi un program politico-administrativ coerent şi realist.

"Am experienţa competiţiilor electorale şi sunt şi un om care ştie să lucreze în echipă. Îi aştept alături de mine pe toţi cei care îşi doresc să pună umărul pentru dezvoltarea Sălajului", a arătat Dinu Iancu Sălăjanu.

În vârstă de 50 de ani, Dinu Iancu Sălăjanu este originar din comuna Bălan, judeţul Sălaj, el fiind absolvent al Facultăţii de Muzică din Oradea, Secţia canto clasic, iar din anul 2000 - cadru universitar la Facultatea de Muzică şi Teatru din Oradea.

Citește și: VIDEO Râzi cu lacrimi! Ariel Chiș, locul 2 pe lista candidaților USR la Consiliul General al Capitalei, se prezintă ca 'Mica Sirenă, cam oligofrenă'

Începând cu 2001 este directorul Casei de Cultură a Sindicatelor din Zalău, fiind şi colaborator al Operei Naţionale Bucureşti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.