Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cunoscut trapper, reținut de polițiștii din București după ce și-a bătut iubita

Lyrnow.com
Yahhi

Cunoscut trapper, reținut de polițiștii din București după ce și-a bătut iubita

Un cunoscut trapper a fost reținut de polițiștii din București după ce, marți, în jkurul prânzului, și-ar fi agresat concubina.

Potrivit surselor STIRIPESURSE.RO, marți, în jurul orei 11.50, Secția 2 Poliție, a fost sesizată, prin 112, cu privire la faptul că la adresa din str. Drumul Nisipoasa, nr 46 -52, bl. A3, se aud țipete de femeie pe casa scării.

Polițiștii s-au deplasat cu operativitate la fața locului și au luat legătura cu numita Bâgu Anne Mary, aceasta declarând verbal faptul că a avut un conflict între ea și concubinul său, Duțoniu Mihai Denis, în urma căruia acesta a agresat-o fizic.

A fost si identificat autorul Duțoniu Mihai Denis ( zis și Yakki - cunoscut pe youtube ca fiind trapper), ambele persoane fiind conduse la sediul subunității, după acordarea îngrijirilor medicale.

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că la data de 19.12.2023, pe fondul geloziei, persoana vătămată Bâgu Anne Mary, a avut un conflict cu Duțoniu Mihai Denis, în urma căruia acesta a lovit-o cu palmele peste față, distrugând totodată mai multe bunuri din locuință.

În continuare, persoana vătămată a fugit la o vecină din incinta blocului în care locuiește și s-a refugiat în dormitorul acesteia.

Autorul a urmărit-o, a pătruns în apartamentul vecinei, identificată ca fiind numita Otelea Diana, a lovit cu picioarele în ușa dormitorului până când a cedat, distrugând-o și ulterior a agresat din nou persoana vătămată, lovind-o cu piciorul.

De asemenea, s-a mai stabilit faptul că, în urmă cu o zi, la data de 18.12.2023, persoana vătămata Bâgu Anne Mary, a mai fost agresată fizic de către autor, fiindu-i smulsă unghia de la degetul inelar al mâinii stângi.

Cu ocazia examinării medico-legale a persoanei vătămate, de către specialiștii din cadrul INML Mina Minovici, s-a constatat că femeia prezintă leziuni traumatice care s-au putut produce prin lovire cu un corp dur și necesită pentru vindecare un număr de 7-8 zile îngrijiri medicale.

Împotriva autorului a fost emis ordin de protecție provizoriu de către polițiștii Secției 2, pentru o perioadă de 5 zile.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii, a două infracțiuni de violență în familie și două infracțiuni de distrugere, cu autorul în stare de reținere, pentru 24 de ore , urmând sa fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 cu propunere legală.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.