Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cupa Confederațiilor 2017 - Putin și Infantino le-au urat bun venit fanilor

AGERPRES
Putin Vladimir

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, și conducătorul Federației internaționale de fotbal (FIFA), Gianni Infantino, le-au urat bun fanilor din întreaga lume, înaintea startului partidei inaugurale a Cupei Confederațiilor ediția 2017, informează agenția EFE.

"Dragi prieteni, vom vedea fotbal! Bun venit în Rusia!", a spus Putin sâmbătă pe stadionul Sankt Petersburg Arena, scenariul meciului dintre selecționatele Rusiei și Noii Zeelandă. 

Liderul de la Kremlin a reamintit că Rusia găzduiește pentru prima oară în istoria sa un turneu de fotbal pe națiuni, iar Cupa Confederațiilor reprezintă o "repetiție generală" în vederea Cupei Mondiale de anul viitor. 

Promițând că țara sa va organiza un turneu la "cel mai înalt nivel, Putin a făcut apel la "fair-play" și s-a declarat convins că milioane de suporteri "se vor bucura de fotbal în Rusia". 

Totodată, președintele rus a ținut să mulțumească FIFA și, în mod special, lui Gianni Infantino pentru susținerea idealurilor sportului și încrederea pe care a arătat-o în capacitatea Rusiei de a organiza Cupa Mondială. 

Președintele FIFA le-a mulțumit în limba rusă celor patru orașe care găzduiesc meciurile din cadrul Cupei Confederațiilor: Sankt Petersburg, Moscova, Kazan și Soci. 

"Am un singur mesaj: veniți în Rusia. O să descoperiți o țară ospitalieră (...) și o să vedeți cel mai bun fotbal din istorie", a spus Infantino.

Peste 50.000 de suporteri au luat loc sâmbătă în tribunele stadionului din Sankt Petersburg, inaugurat cu doar două luni în urmă și care are o capacitate de 68.000 de locuri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.