Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cupa Davis: Canada conduce cu 1-0 Australia

wikipedia.org
cupa davis

Denis Shapovalov a câștigat duminică primul meci de simplu al finalei Cupei Davis la tenis masculin, de la Malaga, dintre Canada și Australia. Shapovalov a trecut de Thanasi Kokkinakis cu 6-2, 6-4 și a adus Canada în avantaj.

Denis Shapovalov nu a avut prea mult succes în meciurile de simplu de la turneul de la Malaga, dar acest lucru s-a schimbat în finala cu Australia.

Canadianul a pierdut în fața lui Jan-Lennard Struff și Lorenzo Sonego în meciurile de simplu din sferturile și semifinalele turneului final al Cupei Davis 2022. Datorită coechipierilor săi Felix Auger-Aliassime și Vasek Pospisil, Canada a reușit totuși să ajungă în finala în care înfruntă Australia, care este condusă de fostul număr 1 mondial Lleyton Hewitt.

În meciul de deschidere, canadianul în vârstă de 23 de ani l-a înfruntat pe numărul 95 mondial, Thanasi Kokkinakis. Australianul a avut un început foarte lent de meci, pierzându-și de două ori serviciul în primele patru game-uri și s-a văzut rapid condus cu 0-4.

Nu a putut apoi să revină în ciuda eforturilor sale și a pierdut primul set cu 2-6. În setul al doilea, Kokkinakis ți-a pierdut încă o dată serviciul și, deși a avut trei mingi de break pentru a reveni imediat, nu a reușit să o facă.

Apoi a mai pierdut un game de serviciu și, în ciuda faptului că a reușit să recupereze imediat, break-ul inițial i-a fost suficient canadianului pentru a câștiga după o oră și 31 de minute, cu 6-2, 6-4, aducând Canada în avantaj în fața Australiei.

În cel de-al doilea meci de simplu, Felix Auger-Aliassime joacă împotriva lui Alex de Minaur.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.