Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cupa Hopman 2024, amânată pentru 2025

Guliver/GettyImages
tenis

Competiţia de tenis Cupa Hopman de anul acesta a fost amânată pentru 2025 ca urmare a proximităţii cu Jocurile Olimpice de la Paris, a anunţat marţi Federaţia Internaţională de Tenis, scrie Reuters.

Evenimentul pe echipe mixte urma să aibă loc din nou la Nisa, după revenirea cu succes anul trecut, când Croaţia a învins Elveţia în finală.

"Atât Cupa Hopman 2024, cât şi Jocurile Olimpice sunt programate în Franţa aproape în aceeaşi perioadă. A trebuit să amânăm Cupa Hopman până în 2025, deşi nu a fost o decizie uşoară. Jucătorii care urmau să participe la Cupa Hopman au fost informaţi şi aşteptăm cu nerăbdare să-i vedem pe Coasta de Azur anul viitor", a spus preşedintele ITF, David Haggerty.

Cupa Hopman a avut loc în Australia înaintea turneului de Mare Şlem Australian Open, din 1989 până în 2019. După o pauză de trei ani, a fost relocată în Franţa pentru luna iulie.

JO 2024 de la Paris se vor desfăşura între 26 iulie şi 11 august.

Cea mai titrată echipă în Cupa Hopman este cea a Statelor Unite, cu un total de 6 victorii (ultima obţinută în 2011), urmată de cele ale Spaniei şi Elveţiei, cu câte 4 succese.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.