Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cupa Laver: Europa conduce cu 11-1 după a doua zi a competiţiei de la Boston Washington, 26 sep /Agerpres/ - Selecţionata de tenis a Europei şi-a demonstrat sup

tenis

Selecţionata de tenis a Europei şi-a demonstrat superioritatea completă, sâmbătă, în a doua zi a competiţiei Cupa Laver de la Boston, câştigând toate cele patru partide contra Restului Lumii şi stabilind scorul la 11-1, transmite EFE.

Europa mai are nevoie doar de o victorie, duminică, pentru a câştiga al patrulea titlu consecutiv din tot atâtea ediţii ale Cupei Laver. Fiecare victorie din cele patru partide de duminică valorează trei puncte.

Sâmbătă, Stefanos Tsitsipas l-a învins pe Nick Kyrgios cu 6-3, 6-4, Alexander Zverev l-a întrecut pe John Isner cu 7-6 (5), 6-7 (6), 10-5, iar Daniil Medvedev a dispus de canadianul Denis Shapovalov cu 6-4, 6-0. În ultima partidă de dublu, Andrei Rublev şi Stephanos Tsitsipas au învins perechea John Isner/Nick Kyrgios cu 6-7 (8), 6-3, 10-4.

Legendarul Bjorn Borg conduce echipa Europei, iar marele său rival John McEnroe este căpitanul selecţionatei Restului Lumii.

Maciurile se desfăşoară în format clasic, cel mai bun din trei seturi, dar dacă se ajunge la set decisiv se va juca sub forma unui super tiebreak, atât la simplu cât şi la dublu.

În fiecare din cele trei zile se dispută trei partide de simplu şi una de dublu. Fiecare victorie de vineri aduce un punct, cea de sâmbătă primeşte două puncte, iar cea de duminică trei puncte. Sunt necesare 13 puncte pentru ca o echipă să-şi asigure victoria, informează Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.