Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cupa Regelui la oină pe Stadionul național 'Arcul de Triumf'

Oina

Cea de-a V-a ediție a Cupei Regelui la oină se va disputa sâmbătă și duminică pe Stadionul Național ''Arcul de Triumf'', eveniment organizat de Federația Română de Oină și sprijinit de Federația Română de Rugby și Comitetul Olimpic și Sportiv Român, ce se anunță ''drept un prilej ideal de redescoperire a valorilor românești'', notează site-ul FRR.

''Ziua dedicată oinei va debuta sâmbătă cu tragerea la sorți, la această competiție participând patru echipe — Straja București, Frontiera Tomis Constanța, Politehnica Cluj și Brigada Gherăești, iar de la ora 16,00 vor avea loc semifinalele. Cupa Regelui va continua și duminică, atunci când de la ora 9,00 va avea loc finala mică, iar de la ora 11,00, marea finală. Între cele două meciuri de podium este programată o demonstrație de oină și jocuri tradiționale la care vor participa numeroase personalități. Festivitatea de premiere va încheia această acțiune menită să aducă în atenția tuturor sportul național, oina'', scrie sursa citată.

Intrarea la Cupa Regelui la Oină este liberă, pe parcursul celor două zile urmând să aibă loc diverse activități de inițiere în oină și de practicarea unor sporturi tradiționale precum țurca, popicul, 9 pietre, dar și concursuri cu premii. Evenimentul este organizat sub Înaltul Patronaj al Majestății Sale Regele Mihai I, de către Federația Română de Oină, în colaborare cu Ministerul Tineretului și Sportului și Comitetul Olimpic și Sportiv Român, anunţă Agerpres. Cupa Regelui deschide sezonul competițional 2017 la oină.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.