Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cupa României la fotbal - Programul sferturilor de finală

cupa romaniei

Sferturile de finală ale Cupei României debutează marți cu cu patru echipe de Liga 2 și patru formații din primul eșalon la start, tragerea la sorți dând certitudinea prezenței în semifinale a cel puțin unei echipe din eșalonul secund.

Site-ul frf.ro a anunțat azi programul detaliat după cum urmează:

Chindia Târgoviște – Universitatea Craiova Marți, 2 martie, ora 20:30 – Stadion Municipal, Buzău Primul meci al sferturilor de finală aduce față în față două echipe de primă ligă care s-au întâlnit chiar sâmbătă în campionat, duel încheiat

1-0 pentru dâmbovițeni!

Se confruntă în această partidă o echipă considerată revelația actualului sezon de campionat și o pretendentă la titlul de campioană.

Universitatea, câștigătoare a Cupei României ultima dată în 2018, a eliminat în parcursul actualei ediții Progresul Spartac București (5-0) și FC Botoșani (1-0), în vreme ce Chindia a trecut după lovituri de departajare de FC Hermannstadt (1-1 și 4-2 după lovituri de departajare) și apoi de Farul Constanța (2-0).

Petrolul Ploiești - Astra Giurgiu

Miercuri, 3 martie, ora 17:30 – Stadion Ilie Oană, Ploiești Confruntare aprigă la Ploiești, unde echipa de ligă secundă, ce are ca obiectiv clar promovarea pe prima scenă, întâlnește pe teren propriu o formație ce pare aflată în căutări momentan. Sunt câștigătoarele din

2013 și 2014 ale Cupei, chiar în această ordine, iar miza calificării în semifinală este una de ce ține atât de orgoliu cât și de moral, în ambele tabere.

Până acum, Petrolul a trecut de Metaloglobus București (2-1 după prelungiri), Ceahlăul Piatra-Neamț (2-1) și Poli Iași (3-0). Pentru giurgiuvenii, drumul s-a scris prin victorii cu Ripensia Timișoara (5-1) și ASU Poli Timișoara (2-1).

“U” Cluj – Viitorul Pandurii Târgu Jiu

Miercuri, 3 martie, ora 20:30 – Cluj Arena, Cluj-Napoca E confruntarea ce ne dă certitudinea prezenței unei echipe din Liga a 2-a în semifinale. Ambele echipe se luptă pentru cel puțin un loc în play-off-ului din eșalonul secund. Partida propune în consecință o înfruntare între un club de tradiție, ce se luptă să revină acolo unde îi este locul și o echipă a prezentului ce încearcă să își facă loc în fotbalul românesc. Pe 18 februarie, în campionat, clujenii au învins cu

2-1 în deplasare.

Până la sferturi, “U” a trecut de Unirea Dej (2-0), Viitorul Șelimbăr (3-0), Hușana Huși (8-2) și UTA Arad (2-1). Gorjenii lui Stoican au lăsat în urmă pe Viitorul Dăiești (2-1 după prelungri), FC Argeș (1-0) și Gaz Metan Mediaș (1-0).

Dunărea Călărași - Dinamo București

Joi, 3 martie, ora 20:00 – Stadion Ion Comșa, Călărași O confruntare imprevizibilă pe Dunăre, acolo unde gazdele par să nu fi acuzat șocul retrogradării din Liga 1, iar oaspeții încă parcurg o perioadă dificilă. Dinamo nu a mai câștigat Cupa din 2012, în vreme ce călărășenii pot obține cea mai bună performanță din istorie în această competiție.

Dunărea a eliminat până acum Mostiștea Ulmu (2-1), CSC Sânmartin (1-0) și Turris-Oltul, retrasă din competiții. Bucureștenii au trecut de Viitorul Constanța (3-0) și FCSB (1-0).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.