Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cuplu celebru mutat în Romania? Iubita lui Rafael Van der Vaart s-a transferat la Rapid București

handball-world.news
Van der Vaart Estavana Polman

Echipa de handbal feminin, Rapid București, a reușit să facă un transfer de senzație. Estavana Polman, triplă medaliată la Mondiale (aur 2019, argint 2015, bronz 2017), în vârstă de 30 de ani, a semnat cu echipa bucureșteană. De-a lungul carierei sale, Estavana a jucat doar în doua tări, Olanda și Danemarca. Informația vine la pachet cu un alt detaliu care a stârnit mereu un interes din partea presei internationale: iubitul jucătoarei olandeze este fostul mare fotbalist Rafael Van der Vaart.

Estavana si Rafael formează un cuplu de șase ani și au o fetiță, Jesslynn van der Vaart. Starul "Portocalei Mecanice" a divorțat în 2013 de prima soție, o prezentatoare tv, asta după ce a fost implicat într-un scandal amoros, în care s-a aflat că își înșela partenera cu cea mai bună prietenă a ei, soția unui coleg de la națională.

Vara trecută, Estavana Polman a semnat un contract pe un an cu Nyrkøbing Falster. Acest club a preluat-o de la Esbjerg, unde evolua din 2013. Jucătoarea și-a petrecut ultimii ani în Danemarca, motiv pentru care și iubitul ei, Rafael van der Vaart, a ales să semneze cu echipa daneză Midtjylland, pentru a-i fi alături. Momentan nu se știe dacă se va întâmpla același lucru și în cazul României, dar rămane o întrebare la care probabil vom avea un răspuns cât de curând.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.