În lista lungă a echipamentelor HoReCa, un loc aparte este ocupat de cuptoarele de patiserie, atât datorită performanțelor lor, cât mai ales datorită versatilității pe care o dovedesc. Astfel, ele sunt disponibile într-o multitudine de forme și capacități, având diverse tipuri de control, umidificare, încălzire etc.
Parcurgând articolul în continuare, veți descoperi câteva exemple de produse din oferta unui furnizor de top, alături de principalele lor caracteristici tehnice și funcții inteligente. Orientându-vă asupra unuia sau a altuia dintre modele, în funcție de bugetul, necesitățile și preferințele dumneavoastră, aveți garanția unei alegeri ideale pentru localul din industria ospitalității pe care plănuiți să-l (re)deschideți în curând!
Cuptoarele de patiserie sunt echipamente HoReCa dedicate preparatelor de acest tip, care se numără printre cele mai apreciate de către români, datorită accesibilității lor (la propriu și la figurat), gustului delicios și, nu în ultimul rând, aportului nutritiv.
Cât timp sunt achiziționate de la producători renumiți la nivel mondial, cazul exemplelor de mai jos, ele garantează o coacere uniformă (datorită ventilatoarelor cu autorevers) și o savoare inegalabilă, grație reglării automate a umidității în camera de coacere. Nu în ultimul rând, evacuarea rapidă a umidității ajută la formarea crustei la exterior (în timp ce, la interior, produsele rămân moi).
Fără alte introduceri, iată câteva asemenea echipamente HoReCa, pentru a vă ajuta să vă dați seama care sunt mai potrivite pentru unitatea dumneavoastră:
Cuptor electric Tecnoeka EKF 443 D UD - preț 1.141 de euro
Echipamente HoReCa având control digital, funcția de umidificare prin injecție directă și încălzire ventilată / Capacitate 4 tăvi / Dimensiuni 67.5x72.5x55.7 cm / Greutate 39.2 kg / kW electric 3.2 / Temperaturi între +50 de grade Celsius și +270 de grade Celsius;
Cuptor multifuncțional patiserie/brutărie SGS ME 1200 - preț 2.422 de euro
Control digital, funcția de umidificare prin injecție cu aburi și încălzire statică / Disponibil în opțiunea Steam System sau Fullstone / Capacitate 3-6 tăvi, 124x84x18 cm (camera de coacere) / Dimensiuni 166x102x40 cm / Greutate 170 kg / kW electric 10.5 / Temperaturi între +50 de grade Celsius și +400 de grade Celsius;
Cuptor combi patiserie Tecnoeka MKF 664 G BM - preț 4.394 de euro
Control digital, funcția de umidificare prin injecție cu aburi și încălzire ventilată / 10 faze de gătit programabile / Preîncăzire la +180 de grade Celsius și menținere la cald și răcire / Capacitate 3-6 tăvi / Dimensiuni 90.8x108.8x101.6 cm / Greutate 123 kg / kW gaz 13.5 / Temperaturi între +50 de grade Celsius și +260 de grade Celsius;
Cuptor multifuncțional patiserie/brutărie SGS MD 1200 1 - preț 5.835 de euro
Control digital, funcția de umidificare prin injecție cu aburi și încălzire statică / Disponibil în opțiunea Steam System sau Fullstone / Capacitate 3-6 tăvi, 124x84x18 cm (camera de coacere) / Dimensiuni 166x115x185 cm / Greutate 455 kg / kW electric 21 / Temperaturi între +50 de grade Celsius și +400 de grade Celsius.
Aceste echipamente HoReCa vin însoțite de garanție Base Care inclusă în preț (montaj, 12 luni piese de schimb și manoperă), care poate fi extinsă, contra cost, la Performance Care - 710 lei sau Premium Care - 1.275 de lei, cu extra beneficii precum revizie anuală, training utilizare sau intervenție în 48-72 de ore.
Comentează