Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Curent anti-vedete în PSD pentru lista la europarlamentare

Chess

Liderii județeni PSD resping ideea cooptării pe lista la alegerile europarlamentare a unor „vedete”, au declarat pentru ȘTIRIPESURSE.RO surse din partid.

Potrivit surselor citate, în PSD s-a discutat varianta promovării la alegerile europarlamentare a unor candidați nou-veniți în partid și care pot face impresie prin CV-ul lor „european”, însă o parte din liderii județeni PSD nu sunt de acord să trimită la Bruxelles europarlamentari cu „aere de vedete”.

Principala calitatea a candidaților PSD la o funcție de europarlamentar trebuie să fie, au mai spus surse din PSD, aceea „să nu viseze la proiecte personale” ci să fie membri disciplinați de partid.

Social-democrații apreciază că foștii europarlamentari PSD Sorin Moisă și Cătălin Ivan au ajuns conjunctural pe listele partidului, acesta fiind motivul pentru au demisionat ulterior din grupul socialist. De asemenea, social-democrații invocă și tensiunile dintre PSD și comisarul european Corina Crețu.

Potrivit surselor citate, viitorul mandat al PE va fi marcat de dosare importante astfel că social-democrații vor să se asigure că nu trimit trădători la Bruxelles.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.