Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ - Violeta Mirea, pusă sub acuzare de SIIJ în dosarul Caracal

justitie

Violeta Mirea, șefa Secției de Poliție Rurală Osica de Sus, unde este arondată și comuna Dobrosloveni acolo unde locuiește familia Alexandrei Măceșanu, a fost pusă sub acuzare, marți, pentru abuz în serviciu în dosarul privind intervenția autorităților în cazul Caracal, au declarat surse judiciare.

"Nu avem nimic de declarat", a declarat avocatul Violetei Mirea, la ieșirea de la sediul Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție.

Dezvăluirile unui fost șef SPP: Dragnea, executat de SUA, din cauza legăturilor cu Rusia și China

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că Violeta Mirea, șefa Secţiei de Poliţie Rurală Osica de Sus, care are arondate mai multe localităţi, printre care şi comuna Dobrosloveni, unde locuieşte familia Alexandrei Măceşanu, a fost pusă sub acuzare pentru infracțiunea de abuz în serviciu în dosarul privind intervenția autorităților în cazul Caracal.

Procurorul Cristian Popescu, care a stat până la ora 6 pentru a intra în casa lui Gheorghe Dincă, a fost pus și el sub acuzare de către procurorii Secției de anchetă pentru abuz în serviciu în legătură cu intervenția în cazul Alexandrei Măceșanu, au declarat pentru MEDIAFAX surse judiciare.

Tot în cursul zilei de marți, la sediul Secției de investigare a infracțiunilor din justiție urmează să se prezinte polițiștii Vasile Marian și Eugen Țenea, care vor fi puși și ei sub acuzare în dosarul Caracal, potrivit surselor citate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.