Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cursa pentru WTA Finals - Simona Halep este în cărți pentru Turneul Campioanelor

WTA
Simona Halep

Simona Halep nu numai că a reușit să revină în top zece cu titlul câștigat la National Bank Open de la Toronto, dar a urcat și pe locul patru în cursa pentru WTA Finals, care va avea loc în perioada 30 octombrie - 6 noiembrie 2022.

Halep, care are acum 2.591 de puncte, a urcat nouă locuri, de pe 13, și se află în primele opt care se vor califica la finalul sezonului pentru Turneul Campioanelor, care, în prezent, nu are anunțat încă un loc de desfășurare.

Jessica Pegula se află pe primul loc în clasamentul de dublu alături de Coco Gauff, dar a urcat și ea pe locul trei în actuala cursă de simplu, după ce a ajuns în semifinale la Toronto, pierzând în fața Simonei Halep.

Iga Swiatek este mult în față și își va asigura locul, indiferent de rezultatele din turneele rămase de jucat în acest sezon. Ons Jabeur este, de asemenea, bine poziționată, doar Halep și Pegula, putând să o mai depășească.

În momentul de față, în top opt se află și Coco Gauff, care e în fruntea clasamentului de dublu atât în topul mondial, cât și în cursa pentru WTA Finals.

Momentan, câte un loc în top 8 ocupă și Daria Kasatkina, care nu va mai adăuga puncte după ce a pierdut la Cincinnati, urmată de Maria Sakkari și Paula Badosa.

Chiar în afara primelor opt se mai află Belinda Bencic, Veronika Kudermetova și Beatriz Haddad-Maia (locul 11). Aceasta din urmă a ajuns în finală la Toronto și a urcat nouă locuri în urma acestui parcurs. Ea deține, de asemenea, titlurile WTA de la Birmingham și Nottingham în acest sezon și ar putea figura și ea în finala WTA.

Clasamentul anual în cursa spre finala WTA (valabil la 15 august 2022)

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.