Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Curse ilegale de mașini la Neamț: doi tineri sunt cercetați penal

reporterntv.ro
curse ilegale masini

Doi tineri de 20 de ani, din Roman şi respectiv Stăniţa, sunt cercetaţi de poliţişti pentru comiterea infracţiunii de împiedicarea sau îngreunarea circulaţiei pe drumurile publice, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, Dimitrie Mocanu, relatează Agerpres.

Cei doi au fost depistaţi, în noaptea de duminică spre luni, participând, în calitate de conducători auto, la o cursă ilegală de maşini.

"La data de 14 septembrie, în jurul orei 00.40, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Roman au depistat în trafic, pe Bulevardul Roman Muşat, doi tineri de 20 de ani, care au participat în calitate de conducători auto, la o întrecere neautorizată pe drumurile publice. Cei doi au fost depistaţi cu aparatul radar rulând în paralel cu viteza de 120 kilometri pe oră, în interiorul municipiului Roman, pe traseul Bulevardul Roman Muşat - Strada Mihai Viteazu - Strada Ştefan cel Mare - Strada Oituz - Strada Sucedava - Bulevardul Roman Muşat. În urma verificărilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit faptul că, la momentul depistării tânărului din Roman, acesta se afla sub măsura carantinării la domiciliu", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Tânărul din Roman este, în prezent, cercetat penal şi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.