Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cursuri de limba română și engleză pe platforma SNG România pentru judecătorii și procurorii din Găgăuzia

cursuri online

Institutul Național al Justiției anunță despre lansarea a două cursuri electronice destinate fortificării capacităților lingvistice ale beneficiarilor formării continue din Unitatea Teritorială Autonomă Găgăuzia. Noile cursuri vor fi pentru îmbunătățirea cunoștințelor de limba romană și engleza juridică, transmite Bizlaw.

Cursurile e-learning vor fi prestate pe platforma Școlii Naționale de Grefieri din România (ȘNG), instituție cu care Institutul Național al Justiției a stabilit un parteneriat durabil și eficient încă în anul 2015.

Cursurile lansate vizează dezvoltarea cunoștințelor teoretice și practice ale profesioniștilor din domeniul dreptului pentru a asigura cunoașterea și utilizarea corectă a limbilor folosite în cadrul instanțelor judecătorești și procuraturilor, precum și în cadrul formărilor specializate naționale și internaționale.

Institutul Național al Justiției afirmă că, de la începutul anului, la e-cursurile ȘNG s-au înregistrat în total 413 beneficiari ai INJ, printre care se numără 5 judecători și 20 de procurori care activează în UTA Găgăuzia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.