Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cursurile de calificare organizate de Universitatea Luminia au ajuns la final

feminis

De-a lungul perioadei decembrie 2014-mai 2015 in care sau desfasurat  cursurile de calificare pentru cofetar, infirmier, baby-sitter la sediul UNIVERSITATII EUROPEI DE SUD-EST LUMINA din Bucuresti, participantele au beneficiat de informatii complete si complexede materiale suport asigurate in cadrul proiectului, care sa le asigure dobandirea de noi competente ce vor putea fi fructificate la locul de muncă actual sau la un nou loc de muncă.

Finalizarea cursurilor a fost facuta prin sustinerea unui examen  in luna Iunie 2015 care a constat intr-o proba teoretica si una practica, evaluate de o comisie formata din reprezentanti ai Autoritatii Naționale pentru Calificări (ANC).

Cursantele care au promovat examenul vor primi o subvenţie în valoare de 1.500 lei şi o diplomă recunoscută la nivel naţional şi european, eliberată de Autoritatea Naţională pentru Calificări (ANC), fiind astfel recunoscute competentele si cunostintele acumulate pe intreaga perioada a desfasurarii cursurilor.

In cadrul proiectului, cursanţii care s-au prezentat la evaluarea finală a cunoştinţelor dobândite, prin testare teoretică şi practică, au finalizat cu succes cursurile de calificare.

Proiectul este cofinantat din Fondul Social European, prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 – „Investeste in oameni!”, Axa prioritara 6” Promovarea incluziunii sociale”, Domeniul Major de Interventie 6.3 „Promovarea egalitatii de sanse pe piata muncii” , POSDRU/144/6.3/S/130725.

Proiectul “Feminis-Sa progresam impreuna”,implementat de FUNDATIA LUMINA INSTITUTII DE INVATAMANT, se deruleaza pe o perioada de 18 luni in parteneriat cu : Lumina Instituţii de Învăţământ SA, Uniunea Naţională pentru Drepturile Femeii din România şi SICI Dominus.

Pentru informatii suplimentare privind proiectul, contactati: Fundatia Lumina Institutii de Invatamant-Universitatea Europei de Sud-Est Lumina, sos.Colentina , Nr. 46B,sector 2 Bucuresti; tel: (021)204.04.46; www.feminis.lumina.org

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.