Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cursurile de engleză pentru copii, deopotrivă interesante, distractive și educative!

stiripesurse.ro
cursuri engleza copii scoala

Școala românească are multe merite și la fel de multe minusuri. Fără îndoială, cunoștințele acumulate în ciclurile primar, gimnazial și liceal sunt importante în viață și necesare pentru a avea parte, în continuare, de o dezvoltare armonioasă.

Pe de altă parte, atât copiii, cât și părinții constată că, în plus față de ceea ce se învață la școală, este nevoie și de altceva, care să aibă o legătură mai strânsă cu viața reală și să îi pregătească pentru copii pentru a se descurca în situații concrete.

La rândul său, și stilul de predare constituie, uneori, o problemă. Micuții se plâng că lecțiile sunt plictisitoare și, din această cauză, abia așteaptă să se încheie unele ore de curs.

Centrul de limba engleză Flying Colours a cercetat toate aceste probleme și a găsit modalitatea potrivită de a crea cursuri engleza copii în același timp interesante, distractive și educative. Iată cum este posibil!

content-image

Categoriile de cursuri de engleză pentru copii, în funcție de vârstă

Pentru ca participanții să aibă parte de beneficii maxime, cursurile sunt împărțite în funcție de vârstă și de nivelul de cunoaștere al limbii străine. În consecință, există următoarele categorii principale:

• sesiunile dedicate copiilor care urmează școala primară, deci au vârsta cuprinsă între 7 și 10 ani. Ele reprezintă, în același timp, o pregătire pentru examenele Cambridge YLE (Starters, Movers și Flyers), astfel că devine posibilă echivalarea testului de la admiterea în clasa a 5-a intensiv engleză. Limba este învățată natural, uneori prin joacă, iar cei mici dobândesc accent nativ și ușurință în exprimare. Elevii de școală primară sunt separați în două categorii de vârstă: cei de clasele 1 și a 2-a și cei de clasele a 3-a și a 4-a;

• cursuri de engleză pentru copii de clasele 5-8, deci cu vârsta cuprinsă între 11 și 14 ani. Ele reprezintă, în același timp, o pregătire pentru examenele Cambridge Key Preliminary (KET și PET), care permit echivalarea testului pentru admiterea la clasa a 9-a Bilingv engleză. Sesiunile sunt concepute diferit pentru două grupe de vârstă ale elevilor de gimnaziu: cei din clasele a 5-a și a 7-a, respectiv cei din clasele a 7-a și a 8-a;

• cursuri de engleză pentru copii cu vârsta cuprinsă între 15 și 18 ani sau, mai bine zis, pentru adolescenți. Concepute pentru obținerea celor mai bune rezultate la examenele Cambridge FCE / CAE și IELTS, permit echivalarea probei de limba engleză de la Bacalaureat. Și în  acest caz, există două grupe diferite de vârstă: pentru clasele a 9-a și a 10-a și pentru clasele a 11-a și a 12-a. Cunoașterea principalei limbi de circulație internațională le deschide adolescenților calea spre lume, spre relaționare și îi ajută să fie încrezători în propriile forțe, oriunde s-ar afla.

Indiferent de categoria de vârstă a participanților, profesorii care oferă cursuri de engleză pentru copii sunt certificați Cambridge CELTA sau absolvenți ai facultăților de limbi străine și au o bogată experiență în predare. În fiecare grupă există un număr de cel mult 10 cursanți, ceea ce reprezintă un avantaj major față de situația de la școală, unde numărul prea mare de elevi nu îi permite profesorului să interacționeze în mod corespunzător cu fiecare dintre ei.

Prin participarea la cursuri engleză copii, cei mici au parte de o activitate în același timp interesantă, distractivă și educativă, care le va fi de real folos la vârsta adultă!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.