Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Curtea de Apel București se pronunţă în cazul înregistrării Partidului Mişcarea Populară

PMP

CAB a amânat pe 22 ianuarie pronunţarea în acest dosar, după ce au respins pe 15 ianuarie cererea deputatului PNL Octavian Bot de amânare a judecării apelului pe motive medicale.

Tribunalul Bucureşti a admis pe 16 septembrie 2013 înregistrarea Partidului Politic 'Mişcarea Populară' în registrul Partidelor Politice aflat pe lângă grefa instanţei.

'Anulează cererile de intervenţie formulate de intervenienţii Asociaţia Celor Care au Luptat în Revoluţia din Decembrie 1989 'Phoenix' Constanţa şi Partidul Democrat-PD, ca netimbrate. Admite cererea formulată de petenţii Tomac Eugen, Baconschi Teodor Anatol, Ciuparu Dragoş Mihael, Papahagi Răzvan Adrian, Petrescu Cristian şi Partidul 'Mişcarea Populară'. (...) Respinge cererile de intervenţie formulate de Alianţa Partidul Popular European-Creştini Democraţi şi Democraţi Europeni (PPE-DE) şi Bot Octavian, ca nefondate. Cu apel în 5 zile de la comunicare', se preciza în minuta deciziei TB.

Hotărârea a fost atacată cu apel de Alianţa PPE-DE, Octavian Bot, Partidul Democrat Liberal şi Asociaţia Celor Care au Luptat în Revoluţia din Decembrie 1989 'Phoenix' Constanţa.

AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.