Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Curtea de Apel menţine arestul preventiv pentru cei suspectaţi uciderea poliţistului din Vişeu

ciocanel judecator

Curtea de Apel Cluj a respins, marţi, contestaţia celor doi tineri suspecţi de uciderea şefului Postului de poliţie Vişeu de Jos, formulată împotriva măsurii arestării preventive, dată de Tribunalul Maramureş. 'Respinge ca nefondate contestaţiile declarate de inculpaţii T. M. O. şi T. I. A. împotriva încheierii penale a judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Maramureş(...)Definitivă. Pronunţată în Camera de Consiliu, azi, 17 ianuarie 2017', se arată în decizia Curţii de Apel Cluj.

Pe 7 ianuarie, Tribunalul Maramureş a încuviinţat, la solicitarea Parchetului, arestarea preventivă pentru 30 de zile a doi tineri suspecţi de uciderea şefului de post a Poliţiei din Vişeul de Jos, potrivit unui comunicat de presă al instituţiei. Potrivit Tribunalului Maramureş, s-a dispus "arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 7 ianuarie 2017, până la data de 5 februarie 2017 inclusiv, a inculpaţilor T.I.A., în vârstă de 31 de ani şi T.M.O., în vârstă de 22 de ani, domiciliaţi în Vişeu de Jos, cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de omor, prevăzută de art. 188 Cod penal, raportat la art. 257 alin. 1 şi alin. 4 Cod penal (cu aplicarea art. 41 Cod penal pentru inculpatul T.M.O.)", conform Agerpres.

Pentru a dispune arestarea preventivă a inculpaţilor, instanţa a reţinut că în cauză există "indicii temeinice" care să justifice presupunerea că aceştia, în data de 4 ianuarie 2017, au intrat în incinta Postului de poliţie Vişeu de Jos, unde i-au aplicat victimei N. G., agent de poliţie, 3 lovituri cu un cuţit - una în zona cervicală şi două în zona toracelui - în urma cărora acesta a decedat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.