Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Custodele Coroanei, MESAJ după violențele din București: Au afectat unitatea națională și reputația noastră internațională

adpm.ro
Principesa Margareta Principele Nicolae

Majestatea Sa Margareta transmite un mesaj referitor la protestul din București, din 10 august, menționând violentele că au "afectat unitatea națională și reputația internațională a României".

"Aceasta doar cu câteva luni înainte ca țara noastră să asume președinția Uniunii Europene. Niciun om cu inimă din această țară nu poate fi bucuros să vadă cum ne facem rău nouă înșine. Regele Mihai și cu mine am cunoscut bine, în ultimii 30 de ani, ce înseamnă să mergi prin lume pentru a susține cauza țării tale și să fii primit cu un zâmbet ironic. Românii care trăiesc departe de patrie simt o datorie față de ea și de concetățenii de acasă. Lor le lipsește România și își doresc să contribuie, cu demnitate, la prosperitatea ei. Datoria noastră este să-i primim cu respect și să-i încurajăm șă-și îndrepte buna intenție în direcții constructive", transmite Custodele Coroanei.

De asemenea, Custodele Coroanei spune că dreptul de a ieși în stradă este "de neatins", însă violența nu este acceptabilă, aducând aminte de funeraliile Regelui Mihai, când "felul în care sutele de mii de oameni s-au comportat unii cu alții a uimit întregul continent".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.