Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CUTREMUR în fotbal: Diego Simeone pleacă de la Atletico Madrid

www.independent.co.uk
Diego Simeone

Diego Simeone pleacă de la Atletico Madrid. Anunţul a fost făcut de impresarul antrenorului argentinian, care a scris istorie cu echipa de pe Wanda Metropolitano! A fost făcută publică şi cea mai probabilă destinaţie pentru Diego Simoene.

Citește și: VIDEO - Viorica Dăncilă o COMITE din nou: GAFĂ incredibilă a premierului

Natalia, sora şi totodată agentul lui Simeone, a anunţat că e o chestiune de timp până când Diego o va părăsi pe Atletico. "Cred că e doar o chestiune de timp", a spus Natalia, care a continuat: "Diego a spus-o şi el, mai devreme sau mai târziu va ajunge la Inter. Iubeşte clubul, atmosfera şi să locuiască la Milano. Inter e o echipă pe care chiar şi-ar dori să o antreneze", a continuat Natalia, într-un interviu pentru Gazzetta dello Sport.

Antrenorul celor de Atletico Madrid, proaspăt câştigătoare a Supercupei Europei, a jucat şapte sezoane în Italia: trei la Inter Milano, între 1996 şi 1999 şi apoi patru la Lazio.

"Trebuie să subliniez că e foarte pasionat şi de Lazio, de asemenea", a explicat impresarul, care a precizat că: "În cele din urmă, pasiunea învinge. Diego e la Atletico de şapte ani, e unul dintre cei mai buni antrenori din lume, dar a rămas când a ştiut că mai avea treabă de făcut. Iar eu îl susţin".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.