Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CUTREMUR în fotbal: O echipă din prima ligă a fost retrogradată, după ce UEFA a informat federația că a făcut BLATURI în Bulgaria

campinaph.ro
bani fotbal

FK Vereya Stara Zagora, echipă aflată pe ultimul loc într-o grupă de play-out din prima ligă bulgară, a fost retrogradată pentru trucare de meciuri. Federaţia Bulgară de Fotbal a anunţat că decizia a fost luată după ce a primit informaţii de la UEFA că Vereya a trântit partide în luna februarie, informează mediafax.ro.

Proprietarul Galin Mihaylov a declarat că va face apel şi va susţine o conferinţă de presă în care va vorbi despre ce se întâmplă cu echipa sa. Dar Federaţia Bulgară de Fotbal a luat deja o decizie. În comunicatul emis, a precizat că etapele rămase vor fi pierdute la masa verde. Vereya a disputat 12 meciuri în acest an (11 înfrângeri şi un egal). Ultima victorie data din sezonul trecut (8 martie), când echipa s-a clasat pe locul 6 şi prindea ultima poziţie de play-off.

Citește și: Sorina Pintea, despre vaccinare! ‘Aşteptăm finalizarea acestor discuţii privind obligativitatea vaccinării şi aprobarea Legii vaccinării’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.