Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CUTREMUR în fotbal: Ordinele de la PSD au făcut pagube la Dinamo

www.gsp.ro
suporteri Dinamo

Startul sezonului european a adus negocieri dure pe piața drepturilor TV din România. Cele mai grele lupte s-au dat pentru două dintre cele cinci meciuri ale echipelor noastre: Craiova - Milan și Dinamo - Bilbao. Dacă timp de o săptămână oficialii din Bănie n-au vrut să vândă turul de la Severin cu mai puțin de 100.000 de euro, ieri DigiSport a bătut palma cu oltenii contra sumei de 50.000 de euro.

20.000 € TVR vs. 50.000 € Digi

Marea Britanie şi Franţa pregătesc interzicerea maşinilor pe benzină şi motorină până în 2040

Televizarea celeilalte partide care a stârnit un interes major, Dinamo - Bilbao, are o poveste extrem de interesantă. Surse autorizate din piața media au dezvăluit pentru Gazeta Sporturilor cum au decurs tratativele pentru achiziționarea acestui joc şi cum a câştigat postul public în dauna unei oferte mult mai bune de la Digi!

"Oferta TVR pentru întâlnirea de joi seara a fost de 20.000 de euro! Cei de la DigiSport au pus pe masă mai mult decât dublu, adică 50.000 de euro. Cu toate acestea, șefii lui Dinamo au acceptat propunerea TVR-ului!", au dezvăluit sursele GSP.

Motivul? Continuă aceleași surse: "Oameni importanți din PSD i-au rugat pe cei de la Rin să accepte oferta postului public, chiar dacă era mult mai mică. Intervenția PSD a venit după ce persoane din conducerea TVR aflaseră că Digi venise cu o propunere mult mai consistentă și s-au temut că vor pierde respectiva confruntare".

Dinamo a anunţat încă de pe 19 iulie că prima manșă cu Athletic va fi transmisă de TVR, deşi doar luni, 24 iulie, Consiliului de Administraţie al postului din Dorobanți a aprobat achiziţia!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.