Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CUTREMUR în handbal: Arbitrii care au condus meciul HC Zalău - CSM București au fost SUSPENDAȚI pentru un an

csm bucuresti

Comisia de Arbitri a Federației Române de Handbal a luat măsuri drastice împotriva cuplului Paul Iacob (Brașov) și Silviu Savu (Pitești) după meciul dintre HC Zalău și CSM București, scor 25-24, potrivit gsp.ro.

Comisia de Arbitri a FRH a trimis spre validarea Comisiei de Disciplină pedepse uriașe împotriva cuplului Paul Iacob (Brașov) și Silviu Savu (Pitești), cel care a arbitrat duminică partida din prima etapă, în Liga Națională feminină, între HC Zalău și CSM București, 25-24.

Citește și: Viorica Dăncilă îl atenționează pe Klaus Iohannis: Au trecut deja câteva zile

S-a considerat că a fost viciere de rezultat pentru că, la ultima fază a meciului, când portarul Zalăului, Raluca Kelemen, nu a lăsat mingea jos, cei doi "fluierași" trebuiau să dicteze cartonaș roșu, cartonaș albastru și aruncare de la 7 metri. Măsura disciplinară a cuplului de arbitri a fost doar eliminare de 2 minute.

CSM București a făcut presiuni mari împotriva celor doi arbitri, trimițând la federație înregistrări cu 15 faze litigioase. Comisia a analizat fazele și a ajuns la concluzia că CSM a fost clar dezavantajată, dictând un an de suspendare împotriva celor doi arbitri.

Citește și: Lia Olguța Vasilescu profețește un cutremur pentru bugetari: ‘Vi se pregătește ceva!’

De fapt, cuplul Iacob-Savu va fi jumătate de an oprit de la orice delegare, și altă jumătate de an nu va putea arbitra meciuri din prima ligă, ci doar la liga a doua și juniori. Este o măsură fără precedent luată în ultimul timp de FRH.

NACU-RUCOI, 6 ETAPE

Pe de altă parte, cuplul Nacu-Rucoi, care a arbitrat Potaissa Turda-CSM București, 28-27, a primit 6 etape de suspendare, deși cei doi arbitri erau recidiviști!

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.