Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CUTREMUR în handbalul românesc: Procurorii au deschis DOSAR PENAL în cazul jucătoarelor care s-au dopat

ASC Corona Brașov

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov au deschis o anchetă pentru abuz în serviciu, în cazul celor trei jucătoare de la clubul Corona Brașov, suspectate de dopaj.

„A fost deschisă o anchetă pentru abuz în serviciu”, a declarat, pentru MEDIAFAX, procurorul Cătălin Morar din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov.

Agenția Națională Anti-Doping a anunțat că trei jucătoare de la clubul Corona Brașov sunt suspecte că au utilizat o tehnică de terapie interzisă conform regulamentului. Ulterior s-a aflat faptul că cele trei sportive sunt Cristina Laslo, Bianca Bazaliu și Daciana Hosu.

Citește și: Un lider PNL anunță că e pericol pentru Klaus Iohannis! Apel la români

„Luni, am primit o adresă în care am fost înștiințați că 3 jucătoare de handbal, dintre care două făceau parte din lotul naționalei, sunt susceptibile de a fi folosit substanțe interzise. Este primul caz de doping cu care ne confruntăm. Până la dovedirea acestui fapt, jucătoarele sunt nevinovate. Experiența noastră tinde spre zero, a trebuit să ne interesăm despre această situație. Procedura este interzisă, într-adevăr, așa că s-a luat decizia ca cele două jucătoare să nu mai facă parte din lotul naționalei. Nu ne putem permite să se aștearnă niciun fel de umbră peste echipa națională. Sper din tot sufletul să fie doar o eroare”, a declarat Alexandru Dedu, președintele Federației Române de Handbal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.