Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UPDATE: Daniel Fenechiu vine cu precizări CRUCIALE după ce președintele Tribunalului Hunedoara ar fi recunoscut că SRI a soluționat dosarele/DOCUMENT

judecator justitie

UPDATE - Miercuri dimineață, Daniel Fenechiu a revenit cu o postare, precizând că președinta Tribunalului Hunedoara i-a spus că documentul atribuit Tribunalului Hunedoara și care în aparență ar purta semnătura dumneaei ar fi în fapt un fals și nu un înscris emis de instanța hunedoreană.

„Acum cateva minute am avut o discutie cu o doamna, care mi s-a recomandat ca fiind Presedinta Tribunalului Hunedoara si care mi- a spus ca documentul atribuit Tribunalului Hunedoara si care in aparenta ar purta semnatura dumneaei ar fi In fapt un fals si nu un inscris emis de instanta hunedoreana. Si, ca persoana careia I-ar fi fost emis este o persoana cunoscuta la nivelul instantelor hunedorene care ar avea obiceiul falsificarii de documente oficiale, fiind si condamnat anterior pentru asemenea practici.
Cum doamna mi s-a parut destul de credibila si cum nu am posibilitatea de a verifica autenticitatea sau falsificarea documentului in cauza, am decis sa suspend postarea pana cand autoritatile competente se vor pronunta asupra autenticitatii respectivei postari.”, scrie Fenechiu, miercuri, pe Facebook.

*

 

Senatorul PNL, Daniel Fenechiu, prezintă public o adresă a Tribunalului Hunedoara, semnată de președintele instanței, prin care acesta recunoaște deschis că dosarul a fost soluționat ”de către profesioniști ai Serviciului Român de Informații, în baza Protocoalelor”.

Citește și: Președintele Tribunalului Timiș, scrisoare care provoacă CUTREMUR în magistratură

”O adresa a Tribunalului Hunedoara, semnată de președintele acestei instanțe, care te pune pe gânduri..."dosarele penale....au fost soluționate în temeiul prevăzut de lege, de catre profesionisti ai Serviciului Român de Informații, in baza Protocoalelor..."
Si, alta prin care Procurorul General al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia ii cere destinatarului adresei emise de Tribunalul Hunedoara sa o depună "in original" la Registratura Parchetului, motivat de o eroare materială...
Am transmis adresele atat Comisiei comune pentru controlul SRI, cat si Ministerului Justiției, CSM, IJ, SIIJ si Avocatului Poporului...”, scrie Fenechiu.

content-image

Continuarea mai jos

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.