Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CUTREMUR în PMP: Urmașul lui Traian Băsescu își anunță DEMISIA, după sentința judecătorilor că fostul președinte al României a colaborat cu Securitatea

basescu lacrimi

Magistrații Curții de Apel București au constatat, vineri, că fostul președinte al României, Traian Băsescu, a fost colaborator al Securității, decizia nefiind definitivă. Unul dintre senatorii PMP, Cătălin Lucian Iliescu, intrat în Parlament chiar în locul lui Băsescu, după ce acesta a câștigat mandatul de europarlamentar, a anunțat, vineri seara, la România TV, că își va da demisia din PMP, dacă decizia judecătorilor va rămâne definitivă.

”Eu, în familie, am avut o dramă. Un unchi de-al mamei a venit din America, când a murit străbunica, iar la 4 zile a venit Securitatea peste noi, după ce a plecat din țară. Din 1986 până în 1989 am avut Securitatea în casă. Dacă se va întâmpla asta cu președintele Traian Băsescu, eu voi fi unul dintre cei care o să spun pas. Lucrurile sunt foarte clare. O să mă retrag din PMP. Mă retrag 100%, dacă sentința rămâne definitivă, pentru că eu știu ce drame au trăit părinții mei, tatăl meu fiind cadru militar.”, a declarat Cătălin Lucian Iliescu.

Citește și: Curtea de Apel a luat decizia- Traian Băsescu a colaborat cu Securitatea

Traian Băsescu a anunțat că va contesta la ÎCCJ sentința judecătorilor de la Curtea de Apel București.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.