Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CUTREMUR în PNL: Un membru de partid a depus PLÂNGERE împotriva lui Ludovic Orban și îi cere daune morale de 200.000 de lei

Inquam Photos / George Călin
miting pnl izvor

Samoilă Pirău, membru PNL Sector 6, a depus plângere la Judecătoria Sectorului 1 București, pe numele președintelui PNL, Ludovic Orban, pe motiv că acesta i-a adus atingere onoarei și demnității prin atitudinea sa, cerând daune morale de 200.000 de lei.

"În fapt, în calitate de membru al PNL - Filiala sector 6 București, am depus la data de 08.08.2017 la sediul central P.N.L., un dosar cu propuneri pentru platforma electorală a PNL. La data de 28.06.2018, s-a depus în Parlamentul României moțiunea de cenzură a PNL care a fost în mod suprinzător respinsă. Verificând moțiunea, am constatat că niciuna dintre propunerile și soluțiile prezentate de mine și alți colegi nu au fost cuprinse în moțiunea de cenzură. Lipsa de credibilitate a conducerii PNL s-a datorat faptului că în afară de critici la adresa Guvernului, nu s-au adus propuneri și soluții cu privire la problemele de interes national, economic, social, cultural, de altfel în toate domeniile de activitate.

Citește și: Mega Image implicat într-un scandal bombă-Cum s-au comportat cu un angajat care și-a strivit piciorul la locul de muncă

La data de 29.06.2018 m-am prezentat la sediul central cerând să îmi fie restituit dosarul cu propunerile și studiile mele care constituie proprietate intelectuală, însă secretara Mădălina Simion, fără a se deranja să-l caute, mi-a spus că nu este de găsit folosind un ton jignitor și nepoliticos. Dacă moțiunea de cenzură ar fi prezentat măcar o parte din propunerile și soluțiile oferite și ar fi fost pregătită corespunzător, dacă ar fi fost fundamentată pe idei și propuneri concrete, moțiunea ar fi fost votată favorabil în Parlament", se arată în plângerea depusă de liberalul Samoilă Pirău la Judecătoria Sector 1 București.

Citește și: Proiect aprobat de Consiliul General al Municipiului Bucuresti! Câți bani vor primi vârstnicii cu pensie mai mică decât salariul minim pe economie

Acesta mai spune că propunerile sale vizau domenii precum economia, sănătatea sau soluții pentru migrație. “Proiectul are 15 pagini și nu l-a citit nimeni. Nu ascultă de nimeni, face ce vrea”, a spus liberalul, scrie mediafax.ro.

Totodată, plângerea depusă pe numele lui Ludovic Orban arată că liderul PNL a ignorat invitațiile în Diaspora.

Citește și: Anunț important făcut de Sorina Pintea: Se construiește un nou Spital Regional în România-Când va fi finalizat

"Menționez că la 2 august 2017, în calitate de cetățean româno-canadian, membru PNL Sector 6 București.am făcut o invitație pârâtului pentru a lua contact cu Diaspora din Statele Unite și Canada în acest sens făcând demersurile necesare pe lângă organizațiile Diaspora din cele două țări. Pârâtul a ignorat invitația și în acest mod mi-a adus o gravă atingere onoarei și demnității mele. Prin întreaga sa comportare, a bagatelizat și ridiculizat întreaga mea activitate expunându—mă oprobiului membrilor partidului din care fac parte. Mai arăt că toate cheltuielile care se făceau cu deplasarea domnului Orban Ludovic în cele două țări urmau să fie suportate de mine", se arată în plângere.

Citește și: Nu mai există nicio îndoială! El este lider absolut pe piața de telecomunicații-Vodafone și Telekom, ”în corzi”

Samoilă Pirău îl critică pe Orban și pentru decizia sa de a depune plângere penală pe numele Vioricăi Dăncilă. “Zice că o dă în judecată pentru trădare. Cum poți să dai în judecată pentru trădare? E chestiune elementară. Nu poți să spui că e trădare de patrie, trădarea a făcut-o Pacepa și comuniștii. E dreptul ei să meargă în vizită, Iohannis a fost de acord cu ea când a numit-o”,a afirmat Pirău.

În sesizarea depusă la Judecătorie se arată că reclamantul Pirau Samoilă îl cheamă în judecată pe pârâtul Ludovic Orban, în calitate de președinte PNL pentru a fi obligat la daune morale, în sumă de 200.000 de lei, pentru atingerea adusă onoarei și demnității și cere obligarea pârâtului la plata cheltuielilor de judecată.

Citește și: Danezii au demarat lucrările în România: Ce fabrică va ridica un titan mondial

Plângerea a fost înregistrată în data de 20 iulie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.