Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cutremur în poliție - Noi date în cazul tinerei agresate de un agent în Centrul Vechi

www.ziare.com
poliție, mașină poliție, trafic oprit

Apar date noi în cazul tinerei agresate de un agent de la siguranță publică. Potrivit unor surse apropiate anchetei, victima este practicantă la Școala de Poliție din Câmpina, iar agresiunea a avut loc în mașina de serviciu, în Centrul Vechi al Capitalei.

Potriviti surselor citate, agresiunea a avut loc în mașina de poliție în care se afla polițistul de la siguranță publică și practicantă, în Centrul Vechi din Capitală. Tânăra agresată este practicantă la Școala de Poliție din Câmpina.

Tăriceanu, atac la Dăncilă: 'Când sapă groapa altuia, 'orice om să-i fie frică'!'. Ce a decis BEC în legătură cu Mircea Diaconu

Fata s-a temut câteva zile să depună plângere, dar până la urmă a mers să anunțe agresiunea. Un alt coleg al polițistului ar fi încercat să îl acopere, fiind pus sub acuzare pentru mărturie mincinoasă.

Surse din cadrul anchetatorilor au mai declarat pentru MEDIAFAX că în acest dosar a fost emis și un mandat de interceptare telefonică.

Polițistul, agent de siguranță publică, de 28 de ani, din București, a fost reținut vineri pentru că a agresat-o sexual pe tânără, la începutul lunii septembrie, a informat Poliția Capitalei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.