Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CUTREMUR în politică! Gabriela Firea are înregistrări: 'O anunț pe doamna ministru că voi depune plângere'

Facebook
Gabriela Firea PSD

Scena politică va fi zguduită de înregistrări, chiar înainte de alegerile locale! Unul dintre consilierii guvernamentali i-a sunat pe mai mulți directori din companiile municipale și i- chemat la sediul PNL. ”Ca să spună secrete de serviciu!”, a dezvăluit, miercuri seara, la România TV, Gabriela Firea, în emisiunea lui Victor Ciutacu.

Primarul general a anunțat că va depune plângere penală și că unii dintre cei care au fost sunați l-au înregistrat pe consilierul șefei PNL pe București.

Citește și: Ne întoarcem la starea de urgență, după ce cazurile de coronavirus au explodat? Reacție de ultimă oră a lui Raed Arafat

”Vă dau o informaţie în exclusivitate. Ce se întâmplă în politica dâmboviţeană. Am aflat răspunsul la întrebarea de ce nu avem pensii, de ce nu avem alocaţii, de ce salariile sunt în anumite domenii aşa cum sunt. Pentru că iată cu ce se ocupă ministrul Muncii, doamna Alexandru care ar trebui să fie zilnic în audienţă la premier, la ministrul de Finanţe şi să se zbată pentru pensionari şi pentru toţi cei care muncesc, dar şi pe copii.

Vreau să o anunţ pe doamna ministru că facem o plângere şi-i spun că nu trebuie să îndemne funcţionarii publici să încalce legea şi să facă politică în timpul serviciului. Astăzi, toţi directorii generali şi executivi din Primăria Generală, din aparatul de lucru al primarului general, funcţionari publici, toţi directorii generali de la companiile municipale - incriminate de PNL dar care acum sunt bune - şi toţi directorii de la subordonatele Primăriei Capitalei au fost sunaţi în numele doamnei ministru al Muncii de acest domn, Mihai Ionescu. Mihai Ionescu i-a invitat la sediul PNL din Modrogan. Unii l-au înregistrat. Eu înţeleg că sunt foarte disperaţi cu propriul lor candidat şi încearcă – dacă nu se poate de o manieră democratică şi transparentă să câştige aceste alegeri –să câştige prin alte metode. Acest consilier le-a cerut directorilor, arhitectului șef, să îi spună ce probleme au la serviciu, adică secrete de serviciu. Vreau să știu dacă domnul premier știu că acești oameni fac politică, pentru că e interzis. A sunat în timpul serviciului și i-a convocat nu seara, nu în week-end, ci în timpul serviciului. Acest consilier este fiul unui parlamentar PNL de Prahova, George Ionescu. E consilier plătit din banii statului, care a sunat pe banii statului, în timpul serviciului. Este înregistrat! Nu trebuie să facă astfel de abuzuri față de funcționarii publici.”, a spus Gabriela Firea.

Citește și: Ce i s-a întâmplat fostului președinte Emil Constantinescu – A fost nevoie de intervenția SPP-ului .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.