Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cutremur în Premier League: Un superstar din campionatul Angliei a fost arestat - Acuzații dure pentru fotbalist

Pinterest
Arestare Premier

Issa Diop, vedeta lui Fulham, arestat în Franța după ce a fost acuzat că a făcut "amenințări repetate cu moartea" la adresa fostei sale partenere.

Fundașul central în vârstă de 26 de ani a fost arestat duminică la hotelul Pullman din orașul său natal, Toulouse, conform The Sun.

Apărătorul lui Fulham a fost reținut în zona Jean-Jaures în urma unor acuzații de "amenințări repetate cu moartea" la adresa fostei sale partenere, în vârstă de 29 de ani, din cauza "plăților de divorț".

O sursă oficială a declarat pentru ziarul local La Depeche: "El este suspectat că și-a amenințat în mod repetat partenera, în vârstă de 29 de ani, de care era despărțit.

Divorțul lor, care a început în urmă cu câteva luni, se desfășoară într-un climat de conflict".

Presupusa victimă ar fi pretins "sume mari de bani pe care Issa Diop nu ar fi dispus să i le plătească".

La Depeche a relatat că "situația este atât de tensionată" încât Diop "ar fi menționat posibilitatea de a scăpa de ea pe termen nelimitat".

Ziarul a precizat că Diop "a recunoscut deja o parte din fapte, declarând că vorbele și amenințările sale nu au fost grave".

Femeia a depus o plângere săptămâna trecută, dar anchetatorii au trebuit să aștepte până în weekend pentru a-l aresta pe Diop, când acesta a sosit din Marea Britanie.

Statutul său legal actual - "în stare de arest" - permite poliției să-l rețină timp de 24 de ore, dar prelungirile pot fi acordate de un judecător.

Un purtător de cuvânt al poliției locale a declarat că Diop, care a jucat pentru Toulouse și West Ham, a fost reținut la Comisariatul Central de Poliție din oraș.

Diop a semnat un contract pe cinci ani cu Fulham în august anul trecut. Transferul de 15 milioane de lire sterline de la West Ham la Fulham a fost finalizat după negocieri care au durat o lună.

Un purtător de cuvânt al lui Fulham a spus într-o declarație: "Suntem conștienți de rapoartele emanate din Franța în această dimineață cu privire la unul dintre jucătorii noștri, Issa Diop.

În prezent, suntem în legătură cu reprezentanții jucătorului pentru a stabili faptele".

Diop s-a născut în Franța dintr-un tată senegalez și o mamă marocană.

El și-a început cariera de fotbalist la Toulouse FC, înainte de a semna cu West Ham, iar apoi s-a transferat la Fulham.

În timp ce se afla la West Ham, în 2020, el a declanșat o căutare disperată după ce și-a pierdut verigheta în timpul unei confruntări din Premier League cu Fulham.

content-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.