Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CUTREMUR în SUA: Donald Trump a ORDONAT DEMITEREA directorului Secret Service

NBC News
Secret Service, sua

Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, a cerut demiterea directorului Serviciului Secret, informează luni televiziunea CNN, preluată de Reuters.

Trump i-a dat dispoziţii şefului de personal al Casei Albe, Mick Mulvaney, să îl concedieze pe Randolph Alles, directorul Secret Service, potrivit mai mult surse din administraţie. Una dintre acestea a descris concedierile ca "o curăţare aproape sistematică" a Departamentului pentru Securitate Internă. Şefa acestui departament, Kirstjen Nielsen, a demisionat luni.

Citește și: Reușită pentru Gigi Becali! Ce promisiune i-a făcut fina sa, Gabriela Firea

Casa Albă a confirmat prin purtătoarea de cuvânt Sarah Sanders că postul lui Alles va fi preluat în mai de James Murray, agent de carieră, scrie agerpres.ro.

Secret Service are ca atribuţii protecţia preşedintelui Statelor Unite şi a altor personalităţi, precum şi anchetarea unor infracţiuni cum ar fi falsificarea banilor şi fraudele bancare.

Citește și: Lansarea de carte a președintelui este sabotată de PSD! Mișcarea neașteptată a partidului

Randolph Alles a fost informat că va exista o tranziţie la conducerea Secret Service şi a fost rugat să rămână în funcţie până la desemnarea succesorului.

Conform unui oficial care a dorit să păstreze anonimatul, demiterea directorului Secret Service nu are legătură cu evaluarea ordonată după ce o femeie de origine chineză a pătruns ilegal în complexul lui Donald Trump din Mar-a-Lago (Florida) având asupra sa paşapoarte chineze şi un hard-disk virusat.

Citește și: Vești bune! Angajații vor putea avea parte de majorări salariale – Cine sunt beneficiarii

În urmă cu câteva zile, Donald Trump s-a declarat "foarte mulţumit" de activitatea Secret Service în pofida incidentului din Mar-a-Lago.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.