Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cutremur politic în America de Sud - Fiul și fosta soție a președintelui au fost arestați pentru îmbogățire ilicită, în Columbia

nicolas petro

Nicolas Petro, fiul preşedintelui columbian Gustavo Petro, a fost arestat în cadrul unei anchete privind spălare de bani şi îmbogăţire ilicită, a anunţat sâmbătă procuratura de la Bogota, citată de Reuters.

A fost arestată de asemenea fosta soţie a fiului preşedintelui din Columbia, Daysuris del Carmen Vasquez, care mai devreme în acest an a declarat presei columbiene că două persoane acuzate de implicare în trafic de droguri i-au dat bani fostului ei soţ pentru campania electorală a tatălui acestuia.

Fiul preşedintelui, politician în provincia nordică Atlantico, a salutat ancheta în momentul lansării acesteia, în martie, iar anterior a calificat drept nefondate acuzaţiile că a primit bani de la traficanţi pentru includerea acestora în eforturile de pace ale tatălui său.

Preşedintele Gustavo Petro a transmis într-un mesaj pe platforma X, fostă Twitter, că este dureros că unul din copiii săi a fost arestat, dar că procuratura are "toate garanţiile" pentru a da curs legii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.