Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cutremurător! Și-au aruncat copilul de șase ani într-un râu plin de crocodili, pentru a scăpa de el

revista-ferma.ro
crocodili

Comunitatea din Uttara Kannada, India, a fost șocată de un incident tragic în care o femeie în vârstă de 26 de ani și-a aruncat fiul de șase ani, care suferea de handicap, într-un râu plin de crocodili. Copilul a fost mutilat până la moarte în urma acestui gest extrem. Motivația șocantă a femeii a fost presiunea continuă a tatălui copilului de a scăpa de responsabilitatea îngrijirii acestuia.

Părinții copilului au hotărât să scape de el

Conform relatărilor, Savitri Kumar și soțul ei, Ravi Kumar, în vârstă de 27 de ani, au avut o discuție aprinsă, în timpul căreia acesta din urmă i-ar fi ordonat în mod repetat soției să arunce copilul în râu. Poliția a dezvăluit că bărbatul îi reproșa adesea decizia femeii de a da naștere unui copil cu handicap.

Sâmbătă seara, în urma unei noi certe, Savitri Kumar s-a simțit extrem de tulburată și, potrivit declarațiilor sale, sub presiunea psihică exercitată de soțul ei, și-a aruncat fiul într-un canal de deșeuri care se varsă în râul Kali, locuit de crocodili. Incidentul a avut loc în jurul orei 21:00, în timp ce întunericul a complicat eforturile de salvare ale autorităților.

„După ce o ceartă pe aceeași temă a escaladat sâmbătă seara, Savitri și-ar fi aruncat fiul într-un canal de deșeuri legat de râul Kali, plin de crocodili, în jurul orei 21.00”, a declarat inspectorul de poliție Krishna Barakeri.

Savitri a declarat că soțul ei a torturat-o psihic și i-a spus să arunce copilul în canal. „Soțul meu este responsabil. El spunea mereu că mai bine îl lasă să moară, că tot ce face este să mănânce. «Lasă-l aşa cum e», îi spuneam eu. Dar, dacă soțul meu continuă să spună asta, cât de multă tortură poate îndura copilul meu? Unde mă voi duce să-mi împărtășesc durerea?”, ar fi spus ea poliției, arată Daily Mail, citat de realitatea.net.

Vecinii au chemat poliția

Vecinii, martori la scenă, au alertat imediat poliția, care a trimis scafandri pentru a căuta băiatul dispărut. Duminică dimineața, corpul copilului a fost găsit în râu, prezentând urme de mușcături pe întregul corp și lipsindu-i o mână, semn că a fost atacat și sfâșiat de crocodili.

Ancheta autorităților a dezvăluit că atât mama, cât și tatăl copilului au fost arestați sub acuzația de crimă. Incidentul a șocat întreaga comunitate și a ridicat semne de întrebare cu privire la necesitatea de a oferi sprijin și asistență familiilor care se confruntă cu provocări legate de îngrijirea copiilor cu nevoi speciale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.