Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO După ce a scris istorie la Kitzbuhel, Cyprien Sarrazin a sărbătorit în smoching la hotel, iar apoi la bustul gol într-un bar

Cyprien Sarrazin

Schiorul francez Cyprien Sarrazin a câştigat, vineri şi sâmbătă, proba de coborâre de la Kitzbühel, etapă de Cupa Mondială, şi a sărbătorit cum se cuvine aceste victorii.

Mai întâi, el a sărbătorit, îmbrăcat în smoching, la hotelul Bruggerhof, unde a fost cazată delegaţia franceză.

Într-o înregistrare video postată în social media, el poate fi văzut ţinând în mână o bere în timp ce cântă La Marseillaise împreună cu compatrioţii săi, scrie news.ro.

Câteva ore mai târziu, sportivul a renunţat la cămaşă şi a mers la Londoner, un pub englezesc în care schiorii obişnuiesc să iasă după competiţii. Într-o atmosferă electrizantă, Sarrazin a a petrecut până în zori alături de elveţianul Marco Odermatt, marele său rival, care a terminat pe locul doi la coborâre sâmbătă.

Schiorul francez Cyprien Sarrazin a reuşit o dublă istorică la coborârea de la Kitzbühel (Austria), după ce s-a impus şi vineri şi sâmbătă pe pista mitică Streif.

Cyprien Sarrazin a obţinut a cincea victorie în Cupa Mondială de schi, după ce, sâmbătă, i-a învins pe elveţianul Marco Odermatt şi pe italianul Dominik Paris.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.