Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dați în judecată de ducesa Meghan de Sussex, jurnaliștii trec în ofensivă: 'Vom nega în mod categoric faptul că am editat conținutul scrisorii ducesei'

prințul Harry Meghan Markle

Reprezentanții publicației britanice Mail on Sunday au declarat că se vor apăra "viguros" în procesul intentat de soția prințului Harry, ducesa Meghan de Sussex, privind conținutul unei scrisori private care a fost publicat de tabloid, potrivit apnews.com.

"Mai concret, vom nega în mod categoric faptul că am editat conținutul scrisorii ducesei în vreun fel ce i-ar fi putut schimba semnificația", au declarat reprezentanții tabloidului, informează mediafax.ro.

Citește și: Nimeni nu se aștepta la asta! S-a despărtiț Elena Băsescu

Reacția a venit după ce prințul Harry al Marii Britanii și soția sa, ducesa Meghan de Sussex, au informat, marți, că vor da în judecată un tabloid britanic acuzat că ar fi editat și publicat în mod ilegal materiale despre fosta actriță americană.

"Din nefericire, soția mea a devenit una dintre recentele victime ale unui tabloid britanic care pornește campanii împotriva unor persoane fără a se gândi la consecințe - o campanie care a escaladat în ultimul an, în timpul sarcinii sale și în timpul creșterii fiului nostru", a declarat prințul Harry printr-un comunicat.

Citește și: Klaus Iohannis o distruge pe Viorica Dăncilă! Acuzații grave

Potrivit comunicatului, ducesa de Sussex a înaintat deja o plângere împotriva Associated Newspapers, compania mamă a publicației Mail on Sunday, din cauza folosirii în mod eronat a unor informații private și încălcării unei legi privind protecția datelor.

"Conținutul unei scrisori private a fost publicat în mod ilegal și cu intenția de a manipula cititorii", a adăugat prințul Harry.

Citește și: Avocatul Poporului intervine în cazul Caracal! De la Ministerul de Interne nu am primit încă răspuns

Prinţul Harry, în vârstă de 35 de ani, al șaselea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, şi fosta actriţă americană Meghan Markle, în vârstă de 38 de ani, s-au căsătorit pe 19 mai 2018, după o relație de doi ani. Archie Harrison Mountbatten-Windsor, primul lor copil, s-a născut pe 6 mai. Cel de-al optulea strănepot al reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii este al șaptelea în ordinea succesiunii la tron.

Citește și: Alexandru Cumpănașu intră la rupere! Iohannis vrea destabilizarea totală a României .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.