Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dacă plănuiai să îți cumperi noul telefon Nokia, trebuie să știi asta înainte

CNET
nokia 3310

Au apărut deja numeroase reacții la adresa noii variante de Nokia 3310, iar, ca să adauge la dezamăgirea inițială, aflăm că telefonul nu va putea fi utilizat în multe dintre state, potrivit playtech.ro.

După multe zvonuri și așteptări dispozitivul celor de la Nokia este lansat în cadrul MWC, 2017. Deși dispozitivul se vrea a fi o copie fidelă a binecunoscutului Nokia 3310, de care s-au bucurat în trecut o mulțime de utilizatori, veștile răspândite în mediul online ne arată cum visul multor fani este spulberat pe zi ce trece. Producătorii, încercând să adapteze un simbol apreciat de mulți la standardele estetice actuale, nu au făcut decât să aducă pe piață un telefon care se simte „ieftin, fragil și prost îmbinat”, după cum anunțam în unul dintre articolele trecute.

Un celebru avocat, fost procuror, a fost CONDAMNAT la 5 ani de PUȘCĂRIE într-un dosar al DNA

Pe lângă aceste elemente discutabile, compania a creat, din păcate, un telefon care dispune de o funcție învechită și, din pricina căreia, el nu va putea fi folosit în multe dintre state, printre care se numără SUA și Canada. Și asta pentru că telefonul comunică folosindu-se de frecvențele 2G, conform fossbytes.com.

Pe lângă asta, dragi români avem o veste proastă și pentru voi, aparent RDS-RCS nu consideră telefoanele 2G compatibile cu rețeaua lor Digi Mobil. Deci, dacă sunteți clienți ai Digi Mobil și aveați în plan să vă achiziționați Nokia 3310, ne pare rău să vă dezamăgim cu acest anunț trist.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.